DH - Teknoloji Haberleri

DH uygulamasını iOS cihazınıza indirerek gündemi yakından takip edebilirsiniz.
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 77.08 MB
  • Sürüm 1.3.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici DONANIM HABER ELEKTRONIK YAYINCILIK LTD. STI

DH - Teknoloji Haberleri indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

DH - Teknoloji Haberleri gündemi yakından takip etmeniz konusunda akıllı cihazınızda size verimli bir hizmet sunacaktır. Türkiye'nin en köklü sosyal ağı ve en eski teknoloji portalı Donanım Haber, yeni mobil uygulaması ile aradığınız her şeyi elinizin altına getiriyor. Tek bir tıklama ille akıllı cihazınızı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Modern bir kullanıcı arayüzü ve yepyeni bir tasarım anlayışı ile baştan aşağı yeniden tasarlanan mobil uygulamanızda her gün yepyeni haberler, ülkenin ve dünyada gündemin nabzını tutan paylaşımlar, teknolojiye ve hayata dair deneyimler yer alıyor.

Bilgi dağarcığınızı genişletmek ve teknolojik ürünler konusunda bilgi almak için DH mobil uygulamasını iOS akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize ücret ödemeden indirebilirsiniz. Gün boyu oldukça yoğun oluyorsanız ve kendinizi çeşitli alanlarda eksik hissediyorsanız DH'nin detaylı bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan DH mobil uygulaması her an her yerde size bilgi verecek özel bir mobil uygulamadır. En eski Türkçe sosyal ortamlardan biri olan Donanım Haber forumlarında 1000'den fazla forum yer alıyor.

9 milyonun üzerinde konu ve 130 milyonu aşkın mesaj uygulama ile telefonunuzun ekranına geliyor. Her gün binlerce kullanıcı, teknolojiye, ülke ve dünya gündemine, otomobillere ve hayata dair aklınıza gelebilecek her konuda konuşup, paylaşım yapıyor, tecrübelerini paylaşıyor. Bu bilgiler ışığında kendinizi daha donanımlı nir hale getirebilirsiniz. Anlık bildirimler sayesinde gündeme dair tüm bilgileri kolaylıkla takip edebilirsiniz. Uygulamayı kurduktan sonra onay vermeniz halinde gündeme dair sıcak gelişmelerden anında haberdar olabileceksiniz.

Eğer siz de kendinizi bir teknoloji delisi olarak tanımlıyorsanız, bu alandaki gelişmeler, sıcağı sıcağına telefonunuzun ekranına düşecek. En son güncel bilgilerden anında haberdar olabilirsiniz. Ayrıca forumda paylaşılan konulardan bir paylaşım yapıldığında veya önemli bir gelişme yaşandığında bildirimler alabilecek, DH kullanıcıları ile mesajlaşabileceksiniz. DH'nin seçenekleri sayesinde akıllı cihazınızı hem daha verimli bir şekilde kullanın hem de güncel teknoloji haberlerinden anında haberdar olun.

Forumda kullanıcıların öne çıkardığı konular ve forumlar ile kitlelerin ilgisini çekmiş gelişmeleri anında takip edebiliyor olacaksınız. Ayrıca dilerseniz siz de paylaşacağınız bir konuyu geniş bir topluluğa yayıp veya paylaşılmış bir konuda öne çıkar butonunu kullanıp insanların dikkatini çekebilirsiniz. Ülkenin gündemine oluşan en popüler haberlerden anında bilgi almak isterseniz DH'de vakit geçirebilirsiniz. Üstelik uygulamaya giriş yapmayı unuttuğunuz anda bildirim sistemi size yardımcı olacaktır.

Teknoloji konusunda gerçekleşen olayların her birinden kolaylıkla haberdar olabilirsiniz. Teknolojik aletler, en güncel oyunlar, teknolojik aletler ve bunun gibi daha bir çok bilgiyi akıllı cihazınıza getiren DH aklınızda bulunan tüm sorulara yanıt verecek özel bir mobil uygulamadır. Sıcak fırsat ürünlerinden kolaylıkla faydalanmak için DH size anında bilgi verecektir. Akıllı cihazınızı haber alma konusunda çok daha verimli bir hale getirin.


DH - Teknoloji Haberleri indir